Brzęcząca blacha

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • useful
    Classic
    • 2006
    • 27

Brzęcząca blacha

Gmero, podaje ci plan awaryjny wsiadasz w czwartek w pociąg relacji gdynina zakopane my odbieramy cie w nowym targu w piątek rano lub jak chcesz to w czwartek popołudniu z krakowa mąż zawozi cie na dworzec pakujesz sie spokojne do przedziału zabierasz foteliki my cie odbieramy na stacji tak samo w drugą strone nie damy ci zginąć pomożemy a ty bedziesz sie fajnie bawić jak małżonek nie może fajnie by było jakbyście razme przyjechali za rok może sie nie powtórzyć taka okazja miejsc w samochodach bedzie pod dostatkiem a koledzy chętnie pomogą wiec ja nie widze problemu
    www.kulawplot.pl
  • nicalek
    Classic
    • 2005
    • 2

Brzęcząca blacha

W trakcie jazdy po nierównej kostce (Octavia Drive 1,9TDI) brzęczy rezonansowo jakaś część karoserii (blacha?) w tyle samochodu. Trudno to samemu zlokalizować. Może ktoś miał coś podobnego i uporał się z tą usterką?

Komentarz

• RomanS
      Elegance
      • 2004
      • 804

Jak Tobie trudno zlokalizować, to jak my mamy to zrobić ? :szeroki_usmiech

Jak nie ma innej rady to żonę za kierownicę a Ty do bagażnika i słuchaj gdzie brzęczy.
      Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI

Komentarz

• szkoda
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 22543

Zamieszczone przez RomanS
        Jak nie ma innej rady to żonę za kierownicę a Ty do bagażnika i słuchaj gdzie brzęczy.
        i to jest naprawde najlepszy sposob :idea:
        saport techniczny baj DGW
        była BKD+DSG '05 120kkm
        była BXE '08 190kkm
        no i nie ma :-)

Komentarz

• xekon
          Rider
          S_OCP Member
          • 2005
          • 742

Mi brzeczaly dwie rzeczy - ramka tablicy rejestracyjnej, oraz (HTB) ten plastik na klapie bagaznika bo sie wysunal z jednego zaczepu.
          Ale zeby sprawdzic to zrob jak RomanS, napisal.

Komentarz

• the_maniek
            Ambiente
            • 2006
            • 177

Zamieszczone przez RomanS
            Chyba juz bym wolal sie do jakiegos baletu zapisac niz moja malzonke posadzic za kolkiem czeszki... hehe (ciekawe czy tylko ja tak mam :P )

A co do brzeczenia to mam to samo cos pod podwoziem :evil: ... chyba najlepszym wyjsciem jest wiechanie na jakis wolnostojacy kanal i oblookanie sytuacji.
            Żaden wiatr nie jest dobry dla okrętu, który nie zna portu swego przeznaczenia.

Komentarz

• Fery
              Ambiente
              • 2006
              • 236

To pewnie podkładka pod tablicą.

Komentarz

• xekon
                Rider
                S_OCP Member
                • 2005
                • 742

Jak pod spodem to moze wydech oparl sie ktoras czescia o nadwozie, ale to byloby zalezne od obrotow.

Komentarz

• huwe
                  Elegance
                  S_OCP Member
                  • 2005
                  • 976

obstawiam ramke pod tablicą rejestracyjną. U mnie to cholerstwo tłucze się już od jakiegos czasu, a to tylko z powodu mojego lenistawa ( .... przewróciło się niech leży.....
                  Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc

Komentarz

• damiano
                    Classic
                    • 2006
                    • 32

U mnie tez ramka brzeczala ale kupilem sobie na allegro taka ladna chromowana i cisza jak makiem zasial
                    Skoda Octavia I 2000 r. 1.6 Ambiente

Komentarz

• the_maniek
                      Ambiente
                      • 2006
                      • 177

Zamieszczone przez damiano
                      U mnie tez ramka brzeczala ale kupilem sobie na allegro taka ladna chromowana i cisza jak makiem zasial
                      Tez mi blacha latala... troche mnie to irytowalo wiec kupilem chromowana + gumowe podkladeczki i nastapila cisza... az do teraz bo teraz to cos pod podwoziem sie tlucze :?
                      Żaden wiatr nie jest dobry dla okrętu, który nie zna portu swego przeznaczenia.

Komentarz

Pracuję...